Meie lasteaiast

Meie lasteaiast

Meie lasteaed on mõnus ja turvaline koht, kus lapsed vanuses 1,5-7 saavad rõõmsalt kasvada ja õppida. Lasteaias on kohti 240-le lapsele ning meil on 13 vahvat rühma, mille nimed on inspireeritud lastekirjanduse värvikatest tegelastest.

Õuealal on loodud võimalused nii mängimiseks kui ka õppimiseks. Valguse majas avasime 2019. aastal toreda õuesõppeklassi ning 2020. aastal lisandus suur liivalaev, mis pakub palju põnevust. Sportimiseks on meil spordiväljak, slakline ja talvel suur kelgumägi.

Rõõmu majas ootab lapsi ahvirada ja palju avastamisruumi. Talveks on seal kelgumägi, mis asub kohe maja kõrval.

Igal rühmal on oma mängu- ja magamistuba. Toitlustamine toimub ühises söögisaalis, kus kõik lapsed saavad koos nautida tervislikku toitu.

Muusika- ja liikumistegevused leiavad aset nii siseruumides kui ka õues ning suuremateks üritusteks kasutame Lohkva Spordihoonet.

Meie lasteaia koridorid on muutunud lõbusateks liikumisradadeks ning keskkondadeks, et toetada laste igapäevast aktiivsust. Siin ootab lapsi iga päev uus seiklus ja rõõm!

Meie põhiväärtused

Koostöö

Koostöös vanemate ja ka lastega loome peresid toetava ning lapse individuaalsust arvestava lasteaia, mis on lapse jaoks osa päevast, mida ta pikisilmi ootab.

Hoolivus

Tunneme huvi ja anname endast parima, et arvestada laste ja lastevanemate arvamusega ning püüame mõista teisi ja leida kompromisse, et saavutada ühiselt parim tulemus.

Professionaalsus

Panustame pidevalt enesetäiendamisesse ning jagame häid mõtteid ja ideid. Oleme alati valmis muutusteks, läheneme igale olukorrale loovalt ja teeme oma tööd pühendunult.

Missioon

Lohkva Lasteaed on peresid toetav, lapse individuaalsust arvestav mainekas lasteaed, kuhu lapsed tahavad tulla ja kus töötajad tahavad olla.

Visioon

Oleme innovatiivne, usaldusväärne ja professionaalsel tasemel alusharidust pakkuv lasteasutus.

Meie tegemisi on märgatud...

Meie sõbralik ja töökas lasteaiapere peab edu võtmeks koostööd kõigi lasteaia sidusgruppidega, kohaliku kogukonnaga ning erinevate koostööpartneritega.

2017 aastal omistas Eesti Kvaliteedi Ühing meie lasteaiale hariduse valdkonnas Eesti kvaliteediinnovatsiooni auhinna. See oli tunnustus hästi planeeritud ja ellu viidud digipöörde ees Lohkva Lasteaias.

2019 aastal sai meie lasteaed Tartu Ülikooli eetikakeskuse poolt tunnustuse koostöise ja usaldusliku töökultuuri loomise ja arendamise ning lasteaia väärtuste mõtestamise eest.