Lepatriinud

Lepatriinud

Valguse majas

Lohkva Lasteaia Lepatriinude rühm on tõeliselt elav ja sõbralik keskkond, kus lapsed saavad mängida, õppida ja avastada üksteisega koostööd tehes. Rühma fookus on arendada laste loovust, sotsiaalseid oskusi ja iseseisvust.

Lapsed tegelevad mitmekesiste tegevustega, sealhulgas loovate kunstide, muusika, mängude ja looduse uurimisega. Rühmas on rõhk koostöö ja jagamise väärtustamisel, mis aitab lastel luua tugevaid sõprussuhteid. Samuti pööratakse tähelepanu igale lapsele individuaalselt, et toetada nende arengut ja huve.

Töötajad on kogenud ja pühendunud, luues turvalise ja toetava õhkkonna, kus iga laps tunneb end väärtustatuna. Lepatriinude rühm on ideaalne koht, kus lapsed saavad kasvada, mängida ja õppida koos.

Rühma õpetajad

Kertu
Olen rõõmsameelne, õpihimuline ja teotahteline Võrumaa juurtega tartlane! Kutseõpetajana töötasin 12 aastat Võrumaa Kutsehariduskeskuses ja nüüd teist aastat Lohkva Lasteaias juhtivõpetajana. Kolm aastat olen juhtinud Võru linna suurimat korteriühistut ning kasvatan kahte last. Kaks aastat olen valitud HTM tunnustuskampaania raames Võru maakonna Aasta Koolitajaks. Seega, kui midagi teen, siis südamega ja nii hästi kui oskan!
Kertu Õpetaja
Birgit
Birgit Õpetaja assistent
Annelin
Annelin Õpetaja abi
Kati
Kati Tugiisik (abiõpetaja)