Naksitrallid

Naksitrallid

Valguse majas

Eno Raua vahva Naksitrallide raamat ilmus esimest korda 1972. aastal. Loo äratas ellu ja joonistas pildid Edgar Valter. See raamat räägib kolmest kummalisest tegelasest, kes tutvuvad jäätiseputka juures ja saavad suurteks sõpradeks ning asuvad koos seiklema. Meie rühm sai selle nime, sest see on tuntud eesti lasteraamat ja raamatu tegelased iseloomustavad väga hästi meid. Meilegi meeldib koostöös probleeme lahendada. Samuti peame oluliseks seda, et erinevused rikastavad meie seltskonda. Lohkva Naksitrallid said oma logo nii, et õpetaja Elina õmbles oma esimesi Naksisid oodates neile peenmotoorika arendamiseks tegelusraamatu, mille teisel leheküljel ilutseb Muhvi auto kolme pisikese näpunuku tegelasega. Sellest tehtud foto käib Naksitrallide rühmaga siiani kaasas. Tulevikus on plaan foto graafiliselt ümber joonistada, kuid kujutis ikkagi oma vahva looga meile alles jätta.

Rühma õpetajad

Kristiina
Minu jaoks on iga päev meie lasteaias uus ja põnev seiklus. Mulle meeldib koos lastega õppida ja avastada maailma, tuues igasse päeva positiivset energiat ning loomingulisust. Minu eesmärk on inspireerida lapsi oma olekuga, suunata neid õppima ja kasvama turvalises ning toetavas keskkonnas, kus iga laps tunneb ennast erilise ja väärtuslikuna.
Kristiina Õpetaja
Maarja
Iga inimene on siia maailma tulnud midagi looma, imelist korda saatma. Minu suurimaks unistuseks on, et igaüks meist leiaks oma tee ja elaks OMA LUGU ning, kui mina saan olla kasvõi ühe pisikese inimese teekonna üks pusletükk, on minu missioon täidetud. Naerata ja maailm naeratab sulle vastu, ALATI.
Maarja Õpetaja assistent
Kairi
Kairi Õpetaja abi