Sabatähed

Sabatähed

Valguse majas

Sabatähtede lugu sai alguse Lohkva lasteaia poolt välja pakutud ideest määrata rühma nimi mõne raamatutegelase järgi. Sabatähtede õpetajad andsid lastevanematele valida erinevate nimede vahel nagu näiteks “Kratt” ja ka “Sabatäht”. Vanemad otsustasid sellise vahva tegelase nagu Sabatähe kasuks. Üks lapsevanem mõtles kuidas logo välja võiks näha ning teine usin lapsevanem joonistas Sabatähe paberile. Nii sündiski meie rühma logo – Sabatäht. Sabatäht on pärit Henno Käo raamatust “Väike Sabatäht”. Kõik lapsed, kes on Sabatähtede rühmas aastatel 2010 kuni praeguseni käinud lendavad ikka ja alati kõrgelt, sest nii tegi ka väike Sabatäht.

Rühma õpetajad

Helena
Elas kord tüdruk, kellele meeldis maagia – ükssarvikud, võlurid, draakonid. Tüdruku kasvades võlumaailm muutus, kuid ei kadunud. See omandas teise tähenduse. Alles jäi kõik maagiline, kuid teistmoodi. Nüüd proovib see tüdruk teha päeva toredaks samasugustele pisikestele lastele nagu tema ise kunagi oli.
Helena Õpetaja
Triin
Olen olnud Lohkva lasteaias juba algusest peale. Ja miks? Sellepärast, et Toimekas on minu päev, Rõõmsaid silmi jälle näen. Igal päeval oma nägu, Igas päevas oma tegu. Nõnda olengi ma siin – Lohkva lasteaed, just nii!
Triin Õpetaja assistent
Diana
Mina olen Diana. Olen rõõmsameelne ja sõbralik. Minu peres kasvab kaks poega. Mulle meeldib aega veeta oma pere ja sõpradega. Lohkva Lasteaias on väga vahva ja tore nii suurtel, kui ka väikestel.
Diana Õpetaja abi
Eliisa
Mina olen õpetaja Eliisa. Minu leiad üles Sabatähtede rühmast. Olen enda arvates päris suur naljahammas ja kui mu üles leiad võib meil koos väga lõbus olla. Mul on olnud au olla Lohkva lasteaia pereliige juba kaheksa aastat. Vahest olen rahul, vahest olen pahur, võin olla loov ja teadagi, olen ka noor. Kui mind rohkem tundma õppida tahad, tule teisele korrusele ja saame tuttavaks.
Eliisa Õpetaja (lapsehoolduspuhkusel)