Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

Käesolev privaatsuspoliitika selgitab, kuidas Lohkva Lasteaed (edaspidi “meie”) kogub, kasutab ja kaitseb isikuandmeid, mida võidakse koguda veebilehe www.lohkva.edu.ee (edaspidi “veebileht”) kasutamise käigus.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Meie veebileht ei kogu automaatselt isikuandmeid. Ainus viis, kuidas me saame teie isikuandmeid, on siis, kui otsustate meiega e-posti teel ühendust võtta. Sellisel juhul kasutame teie esitatud andmeid ainult teie päringule vastamiseks ja suhtluse hoidmiseks.

Küpsised

Veebileht kasutab küpsiseid teie kasutuskogemuse parandamiseks. Küpsised on väikesed tekstifailid, mis salvestatakse teie seadmesse, kui külastate meie veebilehte. Need aitavad meil meeles pidada teie eelistusi ja optimeerida veebilehe funktsionaalsust.

Küpsiste liigid, mida võime kasutada:

  • Seansiküpsised: Ajutised küpsised, mis kustutatakse pärast veebilehitseja sulgemist.
  • Püsiküpsised: Küpsised, mis jäävad teie seadmesse kuni nende aegumiseni või kustutamiseni.

Kolmandate osapoolte küpsised

Tulevikus võime kasutada Google Analyticsi teenust, et koguda teavet selle kohta, kuidas külastajad meie veebilehte kasutavad. Google Analytics kasutab küpsiseid, et koguda anonüümset statistikat. Lisateavet leiate Google’i privaatsuspoliitikast.

Küpsiste haldamine

Teil on õigus küpsised igal ajal keelata või kustutada, muutes oma veebilehitseja seadeid. Palun arvestage, et küpsiste keelamine võib mõjutada veebilehe funktsionaalsust ja teie kasutuskogemust.

Isikuandmete kaitse

Me rakendame asjakohaseid tehnilisi ja organisatsioonilisi meetmeid, et kaitsta teie isikuandmeid volitamata juurdepääsu, muutmise, avalikustamise või hävitamise eest.

Isikuandmete avalikustamine

Me ei avalikusta teie isikuandmeid kolmandatele osapooltele, välja arvatud seadusega ettenähtud juhtudel.

Lingid teistele veebilehtedele

Meie veebileht võib sisaldada linke kolmandate osapoolte veebilehtedele. Me ei vastuta nende veebilehtede sisu ega privaatsustavade eest. Soovitame teil tutvuda iga külastatava veebilehe privaatsuspoliitikaga.

Privaatsuspoliitika muudatused

Me jätame endale õiguse seda privaatsuspoliitikat igal ajal muuta. Muudatused jõustuvad alates nende avaldamisest veebilehel. Soovitame teil privaatsuspoliitikat regulaarselt üle vaadata.

Võtke meiega ühendust

Kui teil on küsimusi või muresid seoses meie privaatsuspoliitikaga, võtke palun ühendust. 

Viimati uuendatud: 9. oktoober 2024